Convocatòria borsa de feina neteja

borsa netejaPETITAl BOIB núm. 93 del 13 de juliol s'ha publicat la Resolució per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Recorda:

▪️Encara que formis part de la darrera borsa de feina de personal de neteja (2016) si vols continuar formant part de la nova borsa, és imprescindible facis sol•licitud de nou.

▪️El termini de presentació de sol•licituds és de quinze dies hàbils (del 14 de juliol al 3 d'agost ambdós inclosos)

▪️Indistintament de si fas el tràmit telemàtic o manual, no oblidis imprimir, signar i registrar sol•licitud al registre general de la Conselleria d'educació i Formació Professional, en qualsevol dels registres d'altres conselleries o organismes públics de la CAIB.

Si necessites ajuda per tramitar la sol•licitud, posa't amb contacte amb nosaltres.

Procura tenir habilitada la contrasenya al teu portal de personal, DNI, NIE, targeta règim comunitari, passaport...vigents i si has de justificar experiència professional a altres administracions, al sector públic empresarial i empreses privades certificat de vida laboral i acreditació de la categoria i de les funcions exercides mitjançant contracte laboral o certificat d'empresa.