L’STEI Intersindical torna a fer segon a les eleccions a la Junta de Personal de Serveis Generals

En les eleccions a la Junta de Personal de Serveis Generals, l’STEI Intersindical ha repetit la segona posició que ja va obtenir el 2019, i ha aconseguit mantenir els 5 delegats i 23 vots més que fa quatre anys. El sindicat propi de les Illes agraeix a totes les persones que han format part de la candidatura i a cadascuna de les 457 que han votat l’STEI Intersindical.

resultats

L’STEI Intersindical felicita USO pels bons resultats i fa una crida a totes les organitzacions que formaran part de la Mesa Sectorial a continuar fent feina conjunta per a millorar les condicions de feina del personal funcionari i el seu prestigi social.

Així mateix, l’STEI Intersindical denuncia traves significatives per a l’exercici del dret de vot en aquestes eleccions (especialment en el cas de la gent d’Eivissa i Formentera) i confia que se solucionin de cara a les pròximes convocatòries cadascun dels problemes que han sorgit.

Nou acord de carrera professional

A la Mesa Sectorial de Serveis Generals i al Comitè Intercentres, per unanimitat de tots els sindicats, hem acordat amb l'Administració reactivar la carrera professional. Així, durant el mes d'abril es farà la pròxima convocatòria ordinària.

També hem aprovat l'acord que regula aquesta convocatòria d'abril de 2023 i les següents. Hi ha novetats molt importants. Per això, llegiu detingudament el full informatiu que adjuntam.

Ja podeu consultar els documents de l'acord:

Annex 1

Annex 2 

Publicades les notes dels cossos subaltern i gestió (OPE 2018)

Al portal de l'opositor s'han publicat les notes dels cossos subaltern i gestió de la convocatòria 2019 (OPE 2018).

Els aspirants disposen fins divendre dia 3 de febrer per sol·licitar la revisió de l'exercici o efectuar la reclamació oportuna.

Data, hora i lloc de revisió.
null h. - La revisió es realitzarà a partir del dia 17 de febrer a la seu de l'Ebap a Palma. En un proper comunicat s'establiran els torns i es podrien habilitar dies addicionals.Veure Darrers comunicats

Pàgina 1 de 27